Aften på Heering

Nyd en dejlig aften i Nyhavn

Forretter

  • ØSTERS
    dkr. 135,-
    Gratinet med spinat, persille, ost, tomat og fløde
  • COURGETTESUPPE
    dkr. 100,-
    Med frisk parmesan og cremefraiche
  • BOUILLABAISSE (Forret/Hovedret)
    dkr. 135,- / 200,-
    Med aioli og brødcroutoner
  • BLÅMUSLINGER (Forret/Hovedret)
    dkr. 120,- / 195,-
    Hvidvinsdampede med gulerødder, porrer, fennikel, selleri, fløde og persille
  • LAKSETATAR
    dkr. 100,-
    Med 3 slags laks rørt med cremefraiche, kapers og friske krydderurter
  • TARTELET
    dkr. 90,-
    Med høns i asparges
  • TRE SLAGS SPECIELSILD
    dkr. 115,-
    Wasabisild, stegt sild og sildesalat serveret på ristet rugbrød
  • CARPACCIO
    dkr. 105,-
    Med grøn pesto, revet parmesan og trøffelolie
  • SVAMPE RISOTTO (forret/hovedret)
    dkr. 95,- / 170,-
    Med skalotteløg, hakket purløg og trøffelolie
  • MANGOSALAT
    dkr. 110,-
    Med blandet salat, granatæble, druer, blå kornblomst og sød chilisauce
  • TOMATSALAT
    dkr. 110,-
    Med blandet salat, avocado og balsamico glace
  • BAGT GEDEOST
    dkr. 100,-
    På ristet brød, med figner, salat, vindruer og granatæble
  • AFTEN SMØRREBRØD - TRE STK.
    dkr. 140,-
    Chilli og hvidløgsmarinerede tigerrejer med avocado

    Salat af rygeost med agurk, radise, tomat og purløg

    Honning og sennepsmarineret svinemørbrad med pebererodscreme og frisk pærer

Hovedretter

  • TAGLIATELLE PASTA
    dkr. 180,-
    Med svampe, tomater, peberfrugt og rejer i cremet sauce
  • 1/2 HUMMER
    dkr. 290,-
    Med Tagliatelle pasta med svampe, tomater, peberfrugt og rejer i cremet sauce
  • OVNBAGT LAKS
    dkr. 210,-
    Med ovenbagte kartofler, frisk spinat og dressing af balsamico eddike og olivenolie
  • FILET AF TORSK
    dkr. 200,-
    Bagt med tomater, peberfrugt, oliven og kapers serveres med ovnbagte kartoffel og gulerod
  • HELSTEGT RØDSPÆTTE
    dkr. 235,-
    Serveres med rejer, bagte gulerødder, rødbeder, ovnbagte kartofler og tatar sauce
  • PERLEHØNEBRYST
    dkr. 200,-
    Fyldt med taleggio ost frisk basilikum på bund af ovnbagte kartofler, sukkerærter og mandelsauce
  • PORTOBELLO SVAMPE
    dkr. 180,-
    Fyldt med sæsonens grøntsager, gratineret med fløde og gruyereost
  • LAMMEKRONE
    dkr. 240,-
    Med kartoffel og peberrodsgratin, langtidsbagte gulerødder og rødbeder samt grøn pesto
  • BOEUF BEARNAISE AF OKSEFILET
    dkr. 225,-
    Med bagt tomat og pommes frites
  • OKSETOURNEDOS
    dkr. 245,-
    Med kartoffel og peberrodsgratin, grønne asparges svøbt i bacon hertil trøffel sauce
  • BRASSERET SVINESKANK
    dkr. 190,-
    Med ovnbagte kartoffler, asparges i baconsvøb og ovnbagte skalotteløg

Til børnene

  • KYLLING eller FISKEFILET
    dkr. 90,-
    Med pommes frites, remoulade og blandet salat

Det søde

  • CREME BRÛLEÈ TÆRTE
    dkr. 90,-
    Tærte med bagt vaniljecreme, karamelliseret med rørsukker
  • RABARBERTÆRTE AU TATIN
    dkr. 80,-
    Med syrnet vaniljecreme
  • CHOKOLADEKAGE
    dkr. 75,-
    Med vaniljeis
  • CHEESECAKE
    dkr. 95,-
    Med kompot af blandede bær
  • FRUGTSALAT
    dkr. 90,-
    Med vaniljeis
  • PANNA COTTA
    dkr. 100,-
    Panna cotta af mørk chokolade med friske bær og hindbær coulis
  • UDVALG AF IS
    dkr. 80,-
    Vanilje og chokolade is samt hindbær sorbet med frisk frugt
  • OSTETALLERKEN
    dkr. 120,-
    Tre europæiske oste med ristet rugbrød og figenkompot
© Copyright - Restaurant Heering