Aften på Heering

Nyd en dejlig aften i Nyhavn

Forretter

  • ØSTERS
    dkr. 165,-
    Naturel med citron
  • GRATINERET ØSTERS
    dkr. 165,-
    Med spinat, persille, ost, tomat og fløde
  • LAKSETATAR
    dkr. 130,-
    Med 3 slags laks rørt med cremefraiche, kapers og friske krydderurter
  • RODFRUGTSUPPE
    dkr. 120,-
    Med sprød pastinak og trøffel olie
  • MANGOSALAT
    dkr. 140,-
    Med blandet salat, granatæble, druer, blå kornblomst og sød chilisauce
  • GULLASHSUPPE
    dkr. 135,-
    Med creme fraiche og purløg
  • CARPACCIO
    dkr. 125,-
    Med trøffelolie, parmesan flager og blandet salat
  • BOUILLABAISSE
    dkr. 165,-
    Med aioli og brødcroutoner
  • CHEVRE CHAUD SALAT
    dkr. 135,-
    Med nødder, figner og vinaigrette
  • BLÅMUSLINGER
    dkr. 140,-
    Med krydret tomatsauce og forårsløg
  • CHEVRE CHAUD
    dkr. 125,-
    På ristet brød med figner, salat, vindruer og granatæble
  • ROSÉ REJER
    dkr. 130,-
    med hvidløg, smør og grillet citron
  • SVAMPERISOTTE
    dkr. 115 ,-
    with onions, chives, parmesan and truffle oil
  • REJECOCKTAIL
    dkr. 150,-
    Med mango, avocado og sød chili sauce
  • 3 STK SMØRREBRØD
    dkr. 220,-
    Fiskefilet med remoulade og citron

    Kartoffelmad med mayonnaise, rødløg, bacon og purløg

    Hønsesalat med bacon, champignon, asparges, karry og purløg

  • SILDETALLERKEN
    dkr. 225,-
    Marineret sild med karrysalat, løg og kapers

    Karrysild med æg og kapers

    Kryddersild med løg og kapers

    Stegte sild med peberrod, æggeblomme, løg og kapers

  • STJERNESKUD
    dkr. 175,-
    Dampet og stegt rødspættefilet på ristet lyst brød med mayonnaise, rejer, kaviar og asparges

Hovedretter

  • BLÅMUSLINGER
    dkr. 215,-
    Med krydret tomatsauce og forårsløg
  • SVAMPE RISOTTO
    dkr. 200,-
    Med skalotteløg, hakket purløg og trøffelolie
  • BOUILLABAISSE
    dkr. 240,-
    Med aioli og brødcroutoner
  • GULLASHSUPPE
    dkr 220,-
    Med creme fraiche og purløg
  • ½ HUMMER PASTA
    dkr. 335,-
    Med tagliatelle pasta med svampe, tomater, peberfrugt og rejer i cremet sauce
  • BOEUF BEARNAISE
    dkr. 270,-
    Med bagt tomat og pommes frites
  • ½ HUMMER BAGT KARTOFFEL
    dkr. 325,-
    Naturel med bagte kartofler og aioli
  • BRASSERET SVINESKANK
    dkr. 220,-
    Med ovnbagte kartoffler, asparges i baconsvøb og ovnbagte skalotteløg
  • SKALDYRSTALLERKEN
    dkr. 500,-
    1/2 hummer, gratineret og naturel østers, stegte tiger rejer, laks, bagt kartoffel samt aioli
  • TAGLIATELLE PASTA
    dkr. 220,-
    Med svampe, tomater, peberfrugt og rejer i cremet sauce
  • FILET AF TORSK
    dkr. 250,-
    Med ovnbagte gulerødder, rødbede og babykartofler samt peberrodssauce
  • PENNE PASTA
    dkr. 200,-
    Flamberet i cognac med oksefilet, svampe og cremet sennepssauce
  • OVNBAGT LAKS
    dkr. 245,-
    Med ovnbagte kartofler og gulerødder, broccolini og citronsauce
  • HELSTEGT RØDSPÆTTE
    dkr. 300,-
    Med ovnbagte gulerødder, rødbeder og babykartofler samt tatarsauce
  • PORTOBELLO SVAMPE
    dkr. 210,-
    Fyldt med sæsonens grøntsager, gratineret med fløde og gruyereost

    – spørg efter vegansk version

  • BRÆNDENDE KÆRLIGHED
    dkr 200,-
    Kartoffelmos, bacon, bløde løg og rødbeder
  • GRATINERET COUGETTE(Vegansk)
    dkr 210,-
    Mec risotto, gulerod, asparges, kokosmælk, vegansk ost og balsamico glace

Til børnene

  • KYLLING eller FISKEFILET
    dkr. 150,-
    Med pommes frites, remoulade og blandet salat

Det søde

  • CHOKOLADEKAGE
    dkr. 115,-
    Med vaniljeis
  • RABARBERTÆRTE AU TATIN
    dkr. 115,-
    Med syrnet vaniljecreme
  • FRUGTSALAT
    dkr. 110,-
    Med vaniljeis
  • UDVALG AF IS
    dkr. 110,-
    Vanilje og chokolade is samt hindbær sorbet. Serveret med frisk frugt
  • CHOKOLADEFONDANT
    dkr. 120,-
    Med hindbærsorbet
  • CHEESECAKE
    dkr. 110,-
    Med kompot af blandede bær
  • HJEMMELAVEDE PANDEKAGER
    dkr. 115,-
    med vaniljeis og jordbærsyltetøj
  • OSTETALLERKEN
    dkr. 150,-
    Tre europæiske oste med ristet rugbrød og figenkompot
© Copyright - Restaurant Heering