Aften på Heering

Nyd en dejlig aften i Nyhavn

Forretter

  • COURGETTESUPPE
    dkr. 100,-
    Med frisk parmesan og cremefraiche
  • BOUILLABAISSE
    dkr. 140,-
    Med aioli og brødcroutoner
  • BLÅMUSLINGER
    dkr. 125,-
    Med krydret tomatsauce
  • LAKSETATAR
    dkr. 100,-
    Med 3 slags laks rørt med cremefraiche, kapers og friske krydderurter
  • TARTELET
    dkr. 95,-
    Med høns i asparges
  • TRE SLAGS SPECIELLE SILD
    dkr. 130,-
    Wasabisild, stegt sild og sildesalat serveret på ristet rugbrød
  • CARPACCIO
    dkr. 105,-
    Med cipriani sauce og revet parmesan
  • SVAMPE RISOTTO
    dkr. 95,-
    Med skalotteløg, hakket purløg og trøffelolie
  • TOMAT SALAT
    dkr. 110,-
    Med blandet salat, avocado, basalmicoglace og salatost
  • MANGOSALAT
    dkr. 110,-
    Med blandet salat, granatæble, druer, blå kornblomst og sød chilisauce
  • BAGT GEDEOST
    dkr. 100,-
    På ristet brød, med figner, salat, vindruer og granatæble
  • 3 STK. AFTEN "SMØRREBRØD"
    dkr. 140,-
    Chilli og hvidløgsmarinerede tigerrejer med avocado

    Salat af rygeost med agurk, radise, tomat og purløg

    Honning og sennepsmarineret svinemørbrad med pebererodscreme og frisk pærer

Hovedretter

  • BOUILLABAISSE
    dkr. 210,-
    Med aioli og brødcroutoner
  • BLÅMUSLINGER
    dkr. 195,-
    Hvidvinsdampede med gulerødder, porrer, fennikel, selleri, fløde og persille
  • SVAMPE RISOTTO
    dkr. 175,-
    Med skalotteløg, hakket purløg og trøffelolie
  • TAGLIATELLE PASTA
    dkr. 185,-
    Med svampe, tomater, peberfrugt og rejer i cremet sauce
  • OVNBAGT LAKS
    dkr. 210,-
    Med ovenbagte kartofler, sukkerærter og citronsauce
  • FILET AF TORSK
    dkr. 210,-
    Bagt med tomater, peberfrugt, oliven og kapers serveres med ovnbagte kartoffel og gulerod
  • HELSTEGT RØDSPÆTTE
    dkr. 245,-
    Med rejer, ovnbagte gulerødder, rødbede og tartare sauce
  • PERLEHØNEBRYST
    dkr. 210,-
    Fyldt med taleggio ost frisk basilikum på bund af ovnbagte kartofler, sukkerærter og mandelsauce
  • PORTOBELLO SVAMPE
    dkr. 185,-
    Fyldt med sæsonens grøntsager, gratineret med fløde og gruyereost
  • LAMMEKRONE
    dkr. 250,-
    Med kartoffel og peberrodsgratin, langtidsbagte gulerødder og rødbeder samt grøn pesto
  • BOEUF BEARNAISE
    dkr. 235,-
    Med bagt tomat og pommes frites
  • OKSETOURNEDOS AF MØRBRAD
    dkr. 250,-
    Med kartoffel og peberrodsgratin, grønne asparges svøbt i bacon hertil trøffel sauce
  • BRASSERET SVINESKANK
    dkr. 195,-
    Med ovnbagte kartoffler, asparges i baconsvøb og ovnbagte skalotteløg
  • GRATINERET COUGETTE(Vegansk)
    dkr 185,-
    Mec risotto, gulerod, asparges, kokosmælk, vegansk ost og balsamico glace

Til børnene

  • KYLLING eller FISKEFILET
    dkr. 100,-
    Med pommes frites, remoulade og blandet salat

Det søde

  • CREME BRÛLEÈ TÆRTE
    dkr. 90,-
    Tærte med bagt vaniljecreme, karamelliseret med rørsukker
  • RABARBERTÆRTE AU TATIN
    dkr. 85,-
    Med syrnet vaniljecreme
  • CHOKOLADEKAGE
    dkr. 85,-
    Med vaniljeis
  • PANNA COTTA
    dkr. 80,-
    Galiano Panna Cotta med friske bær og hindbær coulis
  • FRUGTSALAT
    dkr. 90,-
    Med vaniljeis
  • UDVALG AF IS
    dkr. 80,-
    Vanilje og chokolade is samt hindbær sorbet med frisk frugt
  • CHEESECAKE
    dkr. 95,-
    Med kompot af blandede bær
  • OSTETALLERKEN
    dkr. 120,-
    Tre europæiske oste med ristet rugbrød og figenkompot
© Copyright - Restaurant Heering