Aften på Heering

Nyd en dejlig aften i Nyhavn

Forretter

  • ØSTERS
    dkr. 150,-
    Naturel med citron
  • GRATINERET ØSTERS
    dkr. 150,-
    Med spinat, persille, ost, tomat og fløde
  • SMØRGRASKARSUPPE
    dkr. 110,-
    Med ristede græskarkerner og creme fraiche
  • BOUILLABAISSE
    dkr. 155,-
    Med aioli og brødcroutoner
  • LAKSETATAR
    dkr. 110,-
    Med 3 slags laks rørt med cremefraiche, kapers og friske krydderurter
  • BLÅMUSLINGER
    dkr. 130,-
    Hvidvinsdampede med gulerødder, porrer, fennikel, selleri, fløde og persille
  • GULLASHSUPPE
    dkr. 115,-
    Med cremefraiche og purløg
  • CARPACCIO
    dkr. 115,-
    Med trøffelolie, parmesan flager og blandet salat
  • SVAMPE RISOTTO
    dkr. 110,-
    Med skalotteløg, hakket purløg og trøffelolie
  • MANGOSALAT
    dkr. 130,-
    Med blandet salat, granatæble, druer, blå kornblomst og sød chilisauce
  • REJECOCKTAIL
    dkr. 140,-
    Med mango, avokado og sød chili sauce
  • 3 STK SMØRREBRØD
    dkr. 195,-
    Fiskefilet med remoulade og citron

    Kartoffelmad med mayonnaise, rødløg, bacon og purløg

    Hønsesalat med bacon, champignon, asparges, karry og purløg

  • SILDETALLERKEN
    dkr. 200,-
    Marineret sild med karrysalat, løg og kapers

    Karrysild med æg og kapers

    Kryddersild med løg og kapers

    Stegte sild med peberrod, æggeblomme, løg og kapers

  • STJERNESKUD
    dkr. 160,-
    Dampet og stegt rødspættefilet på ristet lyst brød med mayonnaise, rejer, kaviar og asparges

Hovedretter

  • BLÅMUSLINGER
    dkr. 200,-
    Hvidvinsdampede med gulerødder, porrer, fennikel, selleri, fløde og persille
  • BOUILLABAISSE
    dkr. 215,-
    Med aioli og brødcroutoner
  • ½ HUMMER
    dkr. 310,-
    Naturel med bagte kartofler og aioli
  • ½ HUMMER
    dkr. 310,-
    Med tagliatelle pasta med svampe, tomater, peberfrugt og rejer i cremet sauce
  • OVNBAGT LAKS
    dkr. 225,-
    Med ovnbagte kartofler, grønne asparges, bagt rødbede og citronsauce
  • PENNE PASTA
    dkr. 195,-
    Flamberet i cognac med oksefilet, svampe og cremet sennepssauce
  • TAGLIATELLE PASTA
    dkr. 195,-
    Med svampe, tomater, peberfrugt og rejer i cremet sauce
  • BOEUF BEARNAISE
    dkr. 245,-
    Med bagt tomat og pommes frites
  • BRASSERET SVINESKANK
    dkr. 200,-
    Med ovnbagte kartoffler, asparges i baconsvøb og ovnbagte skalotteløg
  • BRÆNDENDE KÆRLIGHED
    dkr. 195,-
    Med kartoffelmos, bacon, bløde løg og rødbeder
  • SVAMPE RISOTTO
    dkr. 190,-
    Med skalotteløg, hakket purløg og trøffelolie
  • PORTOBELLO SVAMPE
    dkr. 195,-
    Fyldt med sæsonens grøntsager, gratineret med fløde og gruyereost
  • GRATINERET COUGETTE(Vegansk)
    dkr 195,-
    Mec risotto, gulerod, asparges, kokosmælk, vegansk ost og balsamico glace
  • GULLASHSUPPE
    dkr. 200,-
    Med cremefraiche og purløg

Til børnene

  • KYLLING eller FISKEFILET
    dkr. 130,-
    Med pommes frites, remoulade og blandet salat

Det søde

  • CHOKOLADEKAGE
    dkr. 90,-
    Med vaniljeis
  • RABARBERTÆRTE AU TATIN
    dkr. 90,-
    Med syrnet vaniljecreme
  • FRUGTSALAT
    dkr. 90,-
    Med vaniljeis
  • UDVALG AF IS
    dkr. 90,-
    Vanilje og chokolade is samt hindbær sorbet. Serveret med frisk frugt
  • CHOKOLADEFONDANT
    dkr. 100,-
    Med hindbærsorbet
  • CHEESECAKE
    dkr. 100,-
    Med kompot af blandede bær
  • OSTETALLERKEN
    dkr. 130,-
    Tre europæiske oste med ristet rugbrød og figenkompot
© Copyright - Restaurant Heering